Tilaa Ilmatieteen laitoksen säävaroitukset puhelimeesi ja tablettiisi

Talvi lähestyy ja sen myötä myös liukkaat kelit. Paranna omaa turvallisuuttasi tilaamalla Tässä.fi-sovelluksessa Ilmatieteen laitoksen paikkakuntakohtaiset varoitukset puhelimeesi push-ilmoituksina. Saat tiedon varoituksista reaaliaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee edes avata sovellusta. Tässä ohjeet (jutun lopussa ohje Windows Phone -puhelimille):

tallennaosoitehl

  1. Lataa Tässä.fi-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi (Android ja iOS). Salli push-ilmoitukset. Voit muokata tätä asetusta myöhemmin päävalikon Asetukset-kohdassa.
  2. Tallenna sinulle tärkeiden paikkojen – kuten koti, mökki – osoitteet sovellukseen:
  3. Kirjoita haluamasi osoite osoitekenttään tai käytä paikannettua osoitetta (kuva oikealla).
  4. Avaa valikko osoitekentän oikeasta reunasta ja tallenna osoite (kuva oikealla). Sovellus tekee samalla säävaroituksien tilauksen, ellet erikseen kiellä sitä (kuva alla). Näin helppoa!
  5. Jos haluat tallentaa useita paikkoja, niin aloita uudelleen kohdasta 3. eli osoitteen kirjoittaminen osoitekenttään.

VINKKI: Kirjautuneena käyttäjänä omat tietosi ovat aina tallessa ja käytettävissä kaikilla omilla laitteillasi. Palveluun rekisteröitymiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja valitsemasi salasanan. Voit rekisteröityä ja kirjautua päävalikon kautta kohdasta”Kirjaudu sisään”. Päävalikko aukeaa sovelluksen vasemmasta yläkulmasta.

tilaavaroitukset2

Windows Phone: Osoitteen kirjoittaminen ja tallentaminen tapahtuu päävalikon kautta, joka aukeaa oikeasta alakulmasta (kolme pistettä). Valitse “Vaihda sijainti” ja kirjoita haluamasi osoite. Avaa valikko uudestaan ja valitse “Tallenna paikka”. Saat säävaroitukset automaattisesti, jos olet sallinut asetuksissa pikailmoitukset.

vaihdasijaintiwp tallennasijainti


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *