Mitä hyötyä

Tässä.fi – kehitetty sinua varten

Luotettavan paikallisen tiedon löytäminen ei ole helppoa. Miten esimerkiksi löydät lähimmän auki olevan ruokakaupan? Jokaisella paikkakunnalla on peruspalveluiden lisäksi mielenkiintoisia kohteita, tapahtumia ja tarjouksia.

Aikaasi kuluu hukkaan etsiessäsi perustietoja monista eri lähteistä. Monia mukavia elämyksiä, paikallisia erikoisuuksia ja huipputarjouksia menee ohi vain siksi, että et tiennyt niistä.

Tässä.fi on kehitetty käyttäjän eli sinun lähtökohdista kokoamaan paikallinen tarjonta yhteen palveluun. Tässä.fi ottaa huomioon tilanteesi ja tarjoaa aina sopivinta paikallista sisältöä heti etusivulla.

Paras paikallinen haku

Paras paikallinen haku

Missä lähin avoin ruokakauppa? Pankkiautomaatti? Huoltoasema? Pikaruokapaikka? Apteekki? Alko? Kirjasto? Museo? …

Unohda yleiset hakukoneet, kun haluat löytää helposti luotettavaa tietoa toimipisteistä. Esimerkiksi ruokakauppojen osalta päivitämme aukioloajat ja toimipisteiden sijainnit kerran vuorokaudessa Keskon ja S-ryhmän järjestelmistä, joten voit luottaa, että ne ovat ajan tasalla.

Tässä.fi kokoaa kaupat yhteen palveluun, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja käydä monilla eri verkkosivuilla etsimässä tietoa!

Eniten paikallisia ilmoituksia

Eniten paikallisia ilmoituksia

Paikallisten tarjousten löytäminen ei ole koskaan ennen ollut yhtä helppoa. Avaa vain Tässä.fi ja katso etusivulta Tarjoukset-osiosta sinua lähimmät ilmoitukset. Näppärää niin kotisohvalla kuin keskustassa, kauppakeskuksessa tai paikallisessa K-kaupassa.

Tavoitteemme on lisätä tarjouksien määrää huomattavasti vuoden 2017 aikana. Anna vinkki palvelustamme paikalliselle yrittäjälle, kaikki hyötyvät!