Kielsitkö sovellukselta push-ilmoitukset – VIRHE! Tässä.fi pitää sinut push-viestien avulla ajan tasalla mitä sinua kiinnostavissa paikoissa tapahtuu. Pystyt sovelluksen asetuksista määräämään täydellisesti ja pikkutarkasti mistä asioista sinulle ilmoituksia lähetetään. Ja lähtökohtaisesti push-ilmoituksia ei tule kuin paikallisista Oppaista silloin kun saavut Oppaan alueelle (esim. Asuntomessuille) tai ilmoituksista silloin kun saavut kauppaan, jossa on kyseinen erityinen ilmoitus voimassa.

  • Lisää sinua kiinnostava toimipiste suosikiksi tähdestä, esim. lähikahvila, elokuvateatteri tai ruokakauppa. Saat aina tiedon, kun toimipiste julkaisee uuden ilmoituksen.
  • Lisää tiesään mittauspiste suosikiksi, niin saat ilmoituksen, kun tien pinta muuttuu lumiseksi tai jäiseksi. Ehkä paras ja helpoin liikenneturvallisuustekosi pitkästä aikaa?!
  • Lisää työmatkasi varrelta liikennetietojen mittauspiste suosikiksi, niin saat ilmoituksen, jos tie on ruuhkautunut.
  • Lisää usein käyttämäsi pysäkit suosikiksi, niin löydät etusivulta Liikenne-osiosta aina sinua lähimmän suosikkipysäkin. Kotona kotipysäkki, töissä työpysäkki, jne. HSL:n alueella näet pysäkkiaikatauluista myös reaaliaikaisen saapumistiedon sekä kaikki poikkeusinfot.

  • Lisää ilmoituksia muistilistalle, niin saat niistä muistutuksen kun saavut ilmoittajan toimipisteen läheisyyteen (tämä ominaisuus käyttää sijaintiasi taustalla, salli se asetuksista).

Tallenna sovelluksen Vaihda sijainti-näkymässä omat tärkeät osoitteet helposti saataville. Jos haluat, niin saat samalla tilattua Ilmatieteen laitoksen säävaroitukset näille paikkakunnille samalla. Talvella liukastumisvaroitukset, kesällä hellevaroitukset ja mökille myrskyvaroitukset.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *