Kielsitkö sovellukselta push-ilmoitukset – VIRHE! Tässä.fi pitää sinut push-viestien avulla ajan tasalla mitä sinua kiinnostavissa paikoissa tapahtuu. Pystyt sovelluksen asetuksista määräämään täydellisesti ja pikkutarkasti mistä asioista sinulle ilmoituksia lähetetään. Ja lähtökohtaisesti push-ilmoituksia ei tule kuin paikallisista Oppaista silloin kun saavut Oppaan alueelle (esim. Asuntomessuille) tai ilmoituksista silloin kun saavut kauppaan, jossa on kyseinen erityinen ilmoitus voimassa.

  • Lisää sinua kiinnostava toimipiste suosikiksi tähdestä, esim. lähikahvila, elokuvateatteri tai ruokakauppa. Saat aina tiedon, kun toimipiste julkaisee uuden ilmoituksen.
  • Lisää tiesään mittauspiste suosikiksi, niin saat ilmoituksen, kun tien pinta muuttuu lumiseksi tai jäiseksi. Ehkä paras ja helpoin liikenneturvallisuustekosi pitkästä aikaa?!
  • Lisää työmatkasi varrelta liikennetietojen mittauspiste suosikiksi, niin saat ilmoituksen, jos tie on ruuhkautunut.
  • Lisää usein käyttämäsi pysäkit suosikiksi, niin löydät etusivulta Liikenne-osiosta aina sinua lähimmän suosikkipysäkin. Kotona kotipysäkki, töissä työpysäkki, jne. HSL:n alueella näet pysäkkiaikatauluista myös reaaliaikaisen saapumistiedon sekä kaikki poikkeusinfot.

  • Lisää ilmoituksia muistilistalle, niin saat niistä muistutuksen kun saavut ilmoittajan toimipisteen läheisyyteen (tämä ominaisuus käyttää sijaintiasi taustalla, salli se asetuksista).

Tallenna sovelluksen Vaihda sijainti-näkymässä omat tärkeät osoitteet helposti saataville. Jos haluat, niin saat samalla tilattua Ilmatieteen laitoksen säävaroitukset näille paikkakunnille samalla. Talvella liukastumisvaroitukset, kesällä hellevaroitukset ja mökille myrskyvaroitukset.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *