Pääkaupunkiseudun Take away -ravintolat

Poikkeustila vaatii pikaisia toimia. Koronapandemia on asettanut suomalaiset ravintolat ennennäkemättömän haasteen eteen. Ravintolat käyvät nyt selviytymiskamppailua toimintansa jatkuvuuden puolesta.

Meillä Adforella on käytännössä valmista teknologiaa julkaista sijaintiin perustuen ravintoloiden tietoja ja ilmoituksia. Olemme perustaneet uuden sivuston ravintolat.tässä.fi, jonka avulla take away -palvelua tarjoavat ravintolat voivat ilmoittaa olemassaolostaan ja tarjonnastaan. Paikallisille kuluttajille sivusto tarjoaa yhden paikan, josta löytää lähiympäristönsä ravintolapalvelut. Paikannuksen avulla on helppo löytää itseään lähimmät ravintolat. Ravintolat puolestaan voivat julkaista omia ilmoituksiaan ja listoja myynnissä olevista annoksista. Palvelu on perustettu nopeasti ja lisäämme paranneltuja ominaisuuksia tulevien viikkojen aikana. Perustoiminnallisuus on olemassa ja käytettävissä heti.

Tarjoamme teknologian, mutta palvelun toimiminen vaatii toki sekä ravintoloiden että kuluttajien aktiivisuutta. Tarjoamme siis sivuston pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) ravintoloiden käyttöön veloituksetta niin kauan kuin poikkeustilanne on päällä. Jos palvelu myöhemmin normaalioloissa vaikuttaa edelleen tuottavan lisäarvoa ravintoloiden markkinointiin, niin tulemme tällöin tarjoamaan palvelua halukkaille kohtuulliseen kiinteään kuukausihintaan. Mutta ensin on päästävä yli näistä vaikeista ajoista!

Ravintoloitsija: Ota yhteyttä meihin ja lisäämme ravintolasi mukaan listaukseen (tuki@tassa.fi) ja teemme sinulle omat tunnukset, joiden avulla voit päivittää tietojasi ja mainostaa.

Tai liity joukkoon itsepalveluna (sitoumuksetta) ja luo itsellesi tunnukset palveluun osoitteessa yritykset.tässä.fi. Tässä.fi-mobiilinäkyvyys tulee kaupan päälle :-). Luo tunnukset palveluun ja valitse itsellesi mainospaketti “PK-Seutu Ravintolat poikkeustila”, 0€. Tämän jälkeen voit täyttää ravintolasi tiedot ja aloittaa mainostamisen. Take-away -annokset voi syöttää lounaslistoina sisään, jos ne vaihtuvat päivittäin. Ongelmatapauksissa autamme osoitteessa tuki@tassa.fi

Me kaikki: Meille Tässä.fi-tiimille (palaute@tassa.fi) voi lähettää tiedon omista suosikkiravintoloista, jotka ovat auki ja tarjoavat take away -ruokaa.

Kerrotaan palvelusta ja sen olemassaolosta omissa verkostoissamme! Jaa linkkiä ravintolat.tässä.fi

Tietoa Adforesta: Olemme pieni mutta tehokas täysin suomalainen teknologiayhtiö. Tuotamme mm. Tässä.fi-paikallisopasta. Palvelulla on avainlippu.

Yhdessä olemme enemmän!

Tässä.fi on mobiilioppaasi asuntomessuille

http://asuntomessut2016.tassa.fi

“Minne se auto piti jättää” “Missä se Duudsonien HP:n talo olikaan?” “Nyt kyllä maistuisi jäätelö!” “Missä on lähin vessa?” Tässä.fi vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin Seinäjoen Asuntomessuilla.

Seinäjoen Asuntomessut on yksi tämän vuoden suurimmista kesätapahtumista Suomessa. Tässä.fi toimii asuntomessualueella mobiilioppaanasi, sen avulla löydät vaivattomasti messukohteet ja -palvelut. Mukana on kaikki messukohteet, ravintolat, kahvilat, jäätelökioskit, yleisö-WC:t sekä messulehden yli 200 ilmoitusta. Asenna Tässä.fi valmiiksi puhelimeesi ennen messuvierailua, ja saat paikan päällä pikaopastusta heti kun avaat sovelluksen.

Käy tutustumassa mobiilioppaaseen: http://asuntomessut2016.tassa.fi

Ja vastaukset niihin kysymyksiin? Parkkipaikkana toimii Seinäjoen ravirata. HP:n talo on kohde numero 14B. Lähimmän jäätelökioskin ja WC:n näet heti, kun avaat Tässä.fi:n messualueella (etusivun Lähellä-osio).

Vaasa_pvälogo_CMYK_vaaka

Ei auta itku tangomarkkinoilla – mutta Tässä.fi kyllä!

http://tangomarkkinat.tassa.fi

Tässä.fi on mobiilioppaasi Seinäjoen Tangomarkkinoille. Kun avaat tangomarkkinoilla Tässä.fi-sovelluksen, löydät vaivattomasti kaikki ajankohtaiset tangotapahtumat ja -paikat.

Seinäjoen Tangomarkkinat 6.-10. heinäkuuta on yksi kesän suurimmista tapahtumista. Tässä.fi tarjoaa yhteistyössä Tangomarkkinoiden ja Ilkka-lehden kanssa käyttöösi virallisen tango-oppaan – aivan ilmaiseksi. Tässä.fi:ssä näet uusimpien tangouutisten lisäksi kaikki viralliset tangotapahtumat ja tapahtumapaikat sekä paljon muuta. Voit tutustua tapahtumiin avaamalla http://tangomarkkinat.tassa.fi.

Merkitse Tangomarkkinat suosikiksesi klikkaamalla tästä.

liikuttava-tango

Loppuiko makkarat kesken? Muista Tässä.fi:n pikahaku myös juhannuksena!

Olet tuttavan mökillä ja makkarat loppuivat kesken? Missä on lähin ruokakauppa? Onko se auki? Milloin Alko menee kiinni? Missä on lähin Ottopiste tai apteekki?

Tässä.fi tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa juhannuksen viettoon. Haku-sivun pikahaku auttaa löytämään lähimmät auki olevat ruokakaupat, myös juhannuspäivänä.

Pikahaku auttaa löytämään vieraalla paikkakunnalla myös helposti lähimmän Ottopisteen, apteekin ja Alkon. Alkojen poikkeusaukioloajat ovat myös näkyvillä, joten kannattaa muistaa aaton aikaisempi sulkeutumisajankohta.

Lataa sovellus puhelimeesi  jokaisella suomalaisella kannattaa olla Tässä.fi taskussaan!

barbecue

Hauskaa juhannusta!

Ruuhkatilanne kartalla

Helsingin kehätiet ovat remontissa ja ruuhkat ovat pahempia kuin koskaan. Vältä pahimmat ruuhkapaikat katsomalla ruuhkatilanne Tässä.fi:stä.

Saat nopeasti yleiskuvan alueen ruuhkatilanteesta valitsemalla Liikenne-osiossa LIIKENNETIEDOT KARTALLA. Se avaa karttanäkymän, josta näet nopeasti, sujuuko liikenne pääteillä normaalisti (vihreän auton kuva) vai onko siellä ruuhkaa (keltainen tai punainen auto).

Klikkaamalla alla olevaa karttakuvaa pääset myös suoraan ruuhkanäkymään.
Ruuhkatilanne kartalla