1. Tässä.fi paikansi minut paikkaan X, vaikka olen paikassa Y

Automaattisen paikannuksen tarkkuus vaihtelee suuresti eri laitteissa. Selaimesi tai puhelimesi vastaa paikannuksesta, mikä voi olla epätarkkaa varsinkin pöytäkoneissa. Puhelimissa, joissa on GPS-paikannin ja jotka voivat käyttää puhelinverkkopaikannusta, osumatarkkuus voi olla parhaimmillaan muutamia kymmeniä senttejä. Toisaalta pöytäkoneissa paikannus perustuu useimmiten laitteen IP-osoitteeseen ‒ tällöin sijainniksi saattaa päätyä verkkoyhteyden tarjoajan konesali, joka voi olla jopa toisessa kaupungissa. WLAN-yhteyden käyttö tarkentaa paikannusta huomattavasti. Suositamme omien osoitteiden tallentamista paikannus-valikosta (painike etusivulla oikeassa yläkulmassa), näin ne ovat aina helposti saatavilla palvelua käytettäessä.


2. Etäisyys kohteeseen on väärin, oikeasti sinne on pidempi matka.

Hakutuloksissa näytetään etäisyydet linnuntietä mitattuna. Yleensä tämä etäisyys on riittävä kertomaan kohteen etäisyyden ja voit tuloksissa vertailla kohteiden eri etäisyyksiä itsestäsi. Jos kaipaat tarkkaa etäisyyttä, niin kannattaa hakea reittiohjeet kohteeseen. Tämä onnistuu helposti avaamalla kohteen tietoikkunan ja valitsemalla reititysikonireittiohjeet kohteeseen.

Toinen yleinen virheen aiheuttaja on kohdassa 1 mainittu epäonnistunut tai epätarkka paikannus. Oma sijainti näkyy etusivulla Haku-kentän alapuolella. Osoitetta klikkaamalla pääsee karttanäkymään, jossa voi muuttaa omaa sijaintiaan.


3. Sovellus haluaa käyttää sijaintitietojani taustalla, miksi antaisin luvan?

Käytämme sijaintitietojasi taustalla, jotta saisit paikallista tietoa helpommin ja juuri oikeaan hetkeen. Muodostamme mm. paikallisista oppaista ja muistilistan ilmoituksista alueita ja kun saavut tällaisen alueen sisälle, niin lähetämme sinulle muistutuksen push-ilmoituksena. Esimerkiksi kesällä saapuessasi Asuntomessuille saat ilmoituksen messujen mobiilioppaasta kun saavut messualueelle.

Vastaavasi liikkumiseen liittyviä tietoja käytetään mm. etusivulla tilanteesi päättelyssä. Jos avaat Tässä.fi-sovelluksen autossa, bussissa tai junassa, niin palvelu avaa automaattisesti Liikenne-osion.

Jos haluat parempaa palvelua, niin hyödynnä mobiililaitteiden ainutlaatuiset mahdollisuudet antamalla lupa näihin tietoihin!

Kotimaisena luotettavana toimijana kunnioitamme yksityisyyttäsi ja toimimme täysin Suomen lakien mukaisesti. Voit lukea tietosuojaselosteemme täältä.


4. Miksei täältä löytynyt yhden tutun konditorian tietoja?

Tässä.fi:ssä on suuri määrä valtakunnallisia kauppa-, huoltoasema- ja pikaruokaketjuja ja muita palveluita. Eli niitä toimipisteitä mitä usein tarvitset esimerkiksi matkallasi. Lisäksi useasta eri kunnasta löytyy hyvinkin kattavasti pienyritysten tietoja. Koko Suomen osalta tietojen tuottaminen on iso urakka, mutta etenemme sitä kohti askel askeleelta. Yksittäisten yritysten on mahdollista itse lisätä omat tietonsa ja aloittaa mainostaminen rekisteröitymällä osoitteessa yritykset.tässä.fi. Voit vinkata Tässä.fi:stä tuttuun konditoriaan – voi olla, että siellä ei vielä tiedetä mahdollisuudesta näkyä Tässä.fi:ssä.


5. Mikä Tässä.fi on?

Kaikkialla Suomessa toimiva Tässä.fi on mobiili paikallisopas, joka auttaa löytämään lähialueen tarjoukset, aukioloajat, kaupat, ravintolat ja palvelut sekä kertoo paikalliset uutiset. Löydät nopeasti lähimmän toimipisteen, oli se sitten ruokakauppa, Ottopiste, posti, huoltoasema, pikaruokapaikka, apteekki, Alko tai moni muu.

Tässä.fi-palvelu toimii selaimella osoitteessa m.tassa.fi ja se on myös ladattavissa ilmaisena sovelluksena Applen, Googlen ja Microsoftin sovelluskaupoista: http://m.tassa.fi/lataa.


6. Eikö kaikki löydy jo Googlesta?

Aukioloaikoja, tarjouksia, toimipisteitä, kauppoja ja palveluita voi etsiä hakukoneilla ja palveluhakemistoista, mutta luotettavan tiedon löytäminen on työlästä. Tässä.fi:n tiedot tulevat suoraan yrityksiltä itseltään ja tietoja ylläpidetään jatkuvasti, jopa kerran vuorokaudessa. Lisäksi Tässä.fi näyttää yhdellä kertaa mitä kaikkea läheltäsi löytyy, etkä joudu tekemään useita hakuja löytääksesi etsimääsi.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *