Voiko pieni kotimainen toimija kilpailla kansainvälisten jättien kanssa?

Kyllä voi, paikallisuudessa kotimaisuus on vielä valttia ja teknologiaosaamisemme on kansainvälistä huippua.

Suomen mobiilimainonnan rahoista jopa yli puolet menee muutamalle kansainväliselle yritykselle. Olisihan se paljon parempi että paikalliset mainoseurot jäisivät Suomeen tuottamaan hyvää kuin että esim. Google ja Facebook vievät ne.

Paikallisen tiedon tuottamisen avuksi olemme liittoutuneet useiden eri kaupunki- ja paikallislehtien kanssa. Näin lehdistä tutut uutiset sekä erityisesti myös ilmoitukset ovat löydettävissä Tässä.fi:stä. Mainostajien on myös mahdollista täydentää omaa mainontaansa lehden ilmestymisen välisenä aikana jopa reaaliaikaisesti. Vuoden 2017 lopulla julkaisimme yhteistyön kahdeksan eri kaupunkilehden kanssa. Näissä kaupungeissa Tässä.fi tarjoaa parhaan kattauksen paikallisia tarjouksia mobiilissa!

Tässä.fi:n tavoite on auttaa käyttäjää eli sinua löytämään tarvitsemasi paikallinen tieto mahdollisimman helposti ja luotettavasti. Käyttämällä Tässä.fi:tä tuet kotimaista työllisyyttä, mainosrahojen pysymistä Suomessa tuomassa hyvinvointia verotuloina sekä oman paikkakuntasi elinvoimaisuutta.

Tässä.fi:tä kehitetään jatkuvasti, tee tarinastamme yhteinen ja lähetä meille ruusuja, risuja, kehitysehdotuksia tai muuta palautetta osoitteeseen palaute@tassa.fi. Yhdessä olemme enemmän!

Markus Tallgren

Toimitusjohtaja ja yksi perustajista

P.S. Arvojamme ovat paikallisuus ja kotimaisuus, luotettavuus ja rehellisyys 🙂

Rehellisten insinöörien Tässä.fi…näin otsikoi Kauppalehti kun julkaisimme ensimmäisen version palvelustamme.