Tässä.fi tarjoaa reaaliaikaiset tiedot Helsingin ja Espoon kaupunkipyörien tilanteesta. Kaupunkipyöräasemat löytyvät helposti, lähimmät näytetään aina ensin oman sijaintisi perusteella. Klikkaa itsesi julkisen liikenteen sivulle ja löydät kolme lähintä asemaa ja niiden reaaliaikaisen pyörätilanteen. Voit myös hakea lisää asemia läheltäsi ja katsella asemia kartalla.

Ja jos käy niin ikävästi, että määränpäässäsi olisi kaikki paikat varattuja etkä voi palauttaa pyörää, niin katso Tässä.fistä muiden lähellä olevien asemien vapaiden palautuspaikkojen määrä.

Riittikö pyöräily? Koska lähtee seuraava bussi?

Jos keli ei näytä suotuisalta tai haluat jatkaa matkaa bussilla niin apu on lähellä. Samalta julkisen liikenteen sivulta löytyy näppärästi myös lähimpien pysäkkien aikataulut. Nämäkin tiedot ovat reaaliajassa, löydät siis HSL:n ilmoittamat viivästykset ja poikkeukset. Kokeile heti!

 

HSL:n mukaan pyöräasemia on Helsingissä 150 ja Espoossa 70. Yhteensä käytössä on jopa yli 2550 kaupunkipyörää. Kaupunkipyöristä vastaa HKL ja Espoon kaupunki, viestintää ja markkinointia hoitaa HSL, järjestelmän on toteuttanut Citybike Finland ja kumppanina toimii Alepa. Pyörillä onkin useampia nimityksiä, kuten alepafillari tai cityfillari.

Lataa Tässä.fi-sovellus puhelimeesi, niin löydät tiedot aina helposti parilla klikillä.

Kategoriat: Blogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *