Katso tästä lähimmät huoltoasemat suoraan Tässä.fi-palvelusta.

Kattava Liikenne-osio tarjoaa myös tiesään, kelikamerat sekä ruuhkatiedot. Voit myös helposti hakea seuraavat huoltoasemat reittisi varrelta!

Huoltoasema, kylmäasema, täyden palvelun asema, liikenneasema… – kun tarvitset sitä, olet yleensä tien päällä ja tarve on pikainen. Nopeiten apu löytyy Tässä.fi-sovelluksella.

Monipuolinen Tässä.fi-sovellus auttaa löytämään huoltoasemien lisäksi myös esim. lähimmät ruokakaupat, Alkot, pikaruokapaikat, Ottopisteet sekä kirjelaatikot.

Tiedot päivitetään suoraan ketjuilta jopa kerran vuorokaudessa, joten tiedot, aukioloajat ja tarjoukset ovat hyvin ajan tasalla. Lataa sovellus puhelimeesi ennen automatkaa, niin et jää tien päälle! Voit myös hakea huoltoasemia osoitteen perusteella mistä vain Suomesta jo ennen matkaa.

Lataa Tässä.fi-sovellus (Android ja iOS) tästä linkistä


2 kommenttia

MP3 JUICE · 15.6.2024 9.16

Nice tip! I always get lost when trying to find the nearest service station. Thanks for sharing the link to the service station finder

Mp4 juice · 18.6.2024 12.16

Aivan totta, me asioiduin juuri tällä viikolla samasta ongelmasitaustasta, ja Stack Exchange provideen juuri sitä mitä etsin!

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *