Tässä.fi on mobiilioppaasi asuntomessuille

http://asuntomessut2016.tassa.fi

“Minne se auto piti jättää” “Missä se Duudsonien HP:n talo olikaan?” “Nyt kyllä maistuisi jäätelö!” “Missä on lähin vessa?” Tässä.fi vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin Seinäjoen Asuntomessuilla.

Seinäjoen Asuntomessut on yksi tämän vuoden suurimmista kesätapahtumista Suomessa. Tässä.fi toimii asuntomessualueella mobiilioppaanasi, sen avulla löydät vaivattomasti messukohteet ja -palvelut. Mukana on kaikki messukohteet, ravintolat, kahvilat, jäätelökioskit, yleisö-WC:t sekä messulehden yli 200 ilmoitusta. Asenna Tässä.fi valmiiksi puhelimeesi ennen messuvierailua, ja saat paikan päällä pikaopastusta heti kun avaat sovelluksen.

Käy tutustumassa mobiilioppaaseen: http://asuntomessut2016.tassa.fi

Ja vastaukset niihin kysymyksiin? Parkkipaikkana toimii Seinäjoen ravirata. HP:n talo on kohde numero 14B. Lähimmän jäätelökioskin ja WC:n näet heti, kun avaat Tässä.fi:n messualueella (etusivun Lähellä-osio).

Vaasa_pvälogo_CMYK_vaaka

Yllättikö liukas keli?!

Tilaa Ilmatieteen laitoksen säävaroitukset puhelimeesi ja tablettiisi

Talvi lähestyy ja sen myötä myös liukkaat kelit. Paranna omaa turvallisuuttasi tilaamalla Tässä.fi-sovelluksessa Ilmatieteen laitoksen paikkakuntakohtaiset varoitukset puhelimeesi push-ilmoituksina. Saat tiedon varoituksista reaaliaikaisesti ilman, että sinun tarvitsee edes avata sovellusta. (lisää…)

Parannuksia palveluun – palautteen perusteella

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja parannusehdotuksia, sillä kehitämme Tässä.fi:tä jatkuvasti. Saamamme palautteen perusteella julkaisimme juuri muutamia parannuksia.

Jos mielestäsi jokin mättää sovelluksessa tai siitä puuttuu jokin mainio ominaisuus, voit tehdä siitä meille parannusehdotuksen. Meihin on helppo ottaa yhteyttä: voit käyttää palautelomakkeitamme, lähettää sähköpostia osoitteeseen palaute@tassa.fi tai vaikka kirjoittaa Facebook-sivuillemme. Lupaamme, että huomioimme kaiken saamamme palautteen, kun suunnittelemme tulevia päivityksiä. (lisää…)