Et varmaan halua olla se henkilö, joka joutuu toteamaan hinausauton kuskille: “Liukas keli yllätti :-(“. Paranna omaa liikenneturvallisuuttasi näillä kolmella helpolla tavalla. Lataa ensin ilmainen Tässä.fi-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi.

  1. Katso lähialueesi tiesää helposti kartalta aamulla ennen liikkeellelähtöä. Tämä tosin saattaa unohtua joskus kiireessä, joten tilaa seuraavien kohtien automaattiset hälytykset!
  2. Tilaa puhelimeesi hälytys, kun tien pinta lähelläsi muuttuu lumiseksi tai jäiseksi.
  3. Tilaa puhelimeesi oman paikkakuntasi säävaroitukset.

Ohjeet

  1. TIESÄÄ. Avaa Tässä.fi ja valitse Liikenne. Löydät Liikennetieto kartalla -tilannekortin, josta saat lähialueesi tiesään kartalle. Vinkki: tutustu myös liikenne(ruuhka)tietoihin. Voit tilata myös niistä hälytyksen itsellesi.liikennetietokartalla-kortti 
  2. TILAA TIESÄÄ-HÄLYTYS. Avaa sinua kiinnostava tiesääasema koskettamalla sitä. Merkitse mittauspiste suosikiksi tähdestä, ja saat jatkossa tiedon push-viestinä heti, kun tien pinta muuttuu jäiseksi tai lumiseksi.tiesää-suosikiksi
  3. TILAA SÄÄVAROITUKSET. Avaa “Paikka-valikko” sovelluksen etusivun oikeasta yläreunasta. Tallenna kotiosoitteesi ja saat Ilmatieteen laitoksen varoitukset push-viesteinä.

tallennaosoiteuusi

Jos et myöhemmin halua enää joitakin push-viestejä, voit poistaa suosikkeja ja osoitteita. Voit myös estää push-viestit sovelluksen Asetukset-valikosta.

Tee päivän hyvä työ ja jaa nämä vinkit myös kavereille!

Jos jokainen autoilija tilaisi nämä hälytykset, niin moneltako ikävältä kolarilta ja onnettomuudelta voitaisiin välttyä?!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *