Uusi entistä selkeämpi ja helpompi käyttöliittymä on nyt julkaistu. Käytimme kesän erilaisten parannusten miettimiseen ja tuloksena on nyt ehdottomasti helpoin ja paras Tässä.fi-versio. Toteutimme yli 20 erilaista suurempaa ja pienempää parannusta. Tärkein uudistus liittyy etusivuun.

Haku helposti etusivulla

Haku on tuotu esille heti etusivun yläreunaan. Lähimpien kauppojen tai palveluiden etsiminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Kirjoita hakukenttään mitä haet, tai valitse Pikahausta esim. ruokakaupat tai Alko. Voit tehdä haun myös eri kategorioista  uutuutena Tässä.fi:stä löytyvät kaikki TE-keskusten avoimet työpaikat.

Etusivulla neljä eri teemaa oman tilanteen mukaan

Uusi Tässä.fi pyrkii ottamaan huomioon käyttäjän kulloisenkin tilanteen ja tarjoamaan siihen liittyvää tietoa heti etusivulla. Tällä perusteella etusivu on jaettu neljään selkeään eri teemaan.

LÄHELLÄ

Lähellä näyttää lähiympäristön liikkeitä ja ravintoloita sekä niiden ilmoituksia. Avaa Tässä.fi, kun liikut kaupungilla tai olet esim. K-kaupassa ja haluat katsoa mitä lähelläsi on tarjolla.

NYT

Nyt kertoo mitä lähistöllä tapahtuu ja ehdottaa kellonaikaan perustuen esimerkiksi lounaspaikan hakua. Tästä teemasta löydät myös omien suosikkiesi uusimmat päivitykset, tuoreimmat paikallisuutiset sekä viimeisimmän sääennusteen varoituksineen.

LIIKENNE

Liikenne on kattava tietopaketti niin autoilijalle kuin julkisen liikenteen käyttäjälle. Löydä reittisi varrelta seuraavat huoltoasemat, tai katso tiesää- ja ruuhkatilanne. Julkisen liikenteen käyttäjänä löydät helposti lähimmät pysäkkiaikataulut sekä reittioppaan.

PAIKKAKUNTA

Paikkakunta esittelee alueen tarjontaa olit sitten vakituinen asukas tai satunnaisempi vierailija. Uutuutena Tässä.fi:stä löytyy kaikkien TE-keskusten avoimet työpaikat ympäri Suomea. Muu sisältö vaihtelee Suomen eri paikkakunnilla, ja esimerkiksi Helsingistä ja Jyväskylästä löytyy laaja tarjonta mm. tapahtumia ja nähtävyyksiä.

Nyt julkaistu (14.9.) päivitys koskee Tässä.fi-palvelun web-versiota. Android-sovellus päivittyy tällä viikolla ja iPhone-sovellus hieman myöhemmin. Windows Phone -käyttäjät pääsevät käyttämään uutta versiota puhelimen selaimella osoitteessa m.tassa.fi.

 

Kategoriat: Blogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *