Tässä.fi auttaa löytämään vastauksen – jopa ilman erillistä hakua – monessa arjen tilanteessa!

”Tilanne päällä” on tuttu termi monelle, eli juuri tässä ja nyt pitää hoitaa jokin asia. Kesäkuussa 2015 julkaistu uusi versio Tässä.fi-palvelusta edustaa täysin uudenlaista, käyttäjien tilanteista lähtevää ajattelua. Tyypillisesti sisältöä etsitään sovelluksesta joko hakukentän tai eri valikkojen avulla. Tilannelähtöinen palvelu tunnistaa jo käynnistyksen yhteydessä tilanteen ja tarjoaa siihen liittyvää sisältöä heti etusivulla.

Tilannekortit tarjoavat apua moneen menoon

Tässä.fi:n uusin ominaisuus on etusivun Tässä ja Nyt -näkymä, jonka tilannekortit tarjoavat selkeitä ratkaisuja käyttäjän jokapäiväisiin tilanteisiin. Esimerkiksi autossa ollessa sovellus tarjoaa liikenteeseen liittyvää tietoa. Tällöin lähimmät huoltoasemat löytyvät heti etusivulta. Lisäksi liikenteen tilannekorttien avulla oman reitin varrelta voi etsiä vaikkapa pikaruokapaikkoja tai tiesäätietoja. Julkisen liikenteen käyttäjille on kätevästi tarjolla lähimmät pysäkkiaikataulut sekä reittihaku. Kaupassa ollessa palvelu avaa etusivulle kyseisen kaupan uusimman tarjouksen (edellyttäen että kauppa mainostaa palvelussa). Vieraalla paikkakunnalla on tarjolla pikahaku, jonka avulla löytyy nopeasti lähin Ottopiste, Alko, apteekki tai kirjelaatikko.

Tässä.fi-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen (Windows, Android, iPhone) ja tablettiin (Android, iPad) osoitteesta http://m.tassa.fi/lataa tai suoraan laitteen sovelluskaupasta. Uusi tilannetietoinen sovellus on aluksi saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Uusien ominaisuuksien esittely:

2_Uudet kortit

3_Tänään

4_Vapaa-aika

5_Liikenne

6_Paikkakunta

7_Sijainti

8_Suosikit

 


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *