Helpolta kuulostavat kysymykset voivat olla yllättävän vaikeita vastata, kun ollaan liikenteessä oudommalla paikkakunnalla. Onneksi älypuhelin ja Tässä.fi-sovellus tulevat avuksi.

Kotimaisen ja ilmaisen Tässä.fi-mobiilisovelluksen avulla on helppoa löytää kaikki karavaanareiden SFC-alueet yhteystietoineen. SFC-alue on leirintäalue, josta on tehty käyttösopimus SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen kanssa tai alue on jonkin jäsenyhdistyksen omistuksessa ja/tai hoidossa. SFC-alue voi olla myös yksityisen tai yhteisön omistama ja/tai hoitama.

Sovellus tunnistaa käyttäjän sijainnin ja näyttää sen perusteella lähimmät kohteet. SFC-alueet löytyvät helposti hakusivulta hakusanalla ”SFC”. Alueita on Suomessa 62 kappaletta, ja sovellus näyttää ne automaattisesti etäisyysjärjestyksessä. Monesta alueesta löytyy myös puhelinnumero ja www-osoite, joten kohteeseen voi näppärästi soittaa yhdellä painalluksella tai siirtyä selaamaan lisätietoja.

Sovellus tarjoaa muutenkin kattavan paketin matkalla tarvittavaa tietoa. Sen avulla löydät luotettavasti esimerkiksi lähimmän ruokakaupan, huoltoaseman, Ottopisteen, Alkon, Veikkauspisteen tai apteekin. Sovellus auttaa myös löytämään perille kohteeseen. Jokaisen kohteen tiedoista löytyy painike, jota painamalla voi käynnistää puhelimen oman navigaattorisovelluksen opastamaan reitin määränpäähän.

Kattava liikennetietopaketti

Tässä.fi-sovellus tarjoaa paljon liikenneaiheista hyötytietoa autoilijalle. Sovelluksesta löytyy koko Suomen kattavasti Liikenneviraston tiesäätiedot, kelikamerat, ruuhkatiedot ja häiriötiedotteet. Tiedot löytyvät helposti Haku-sivun Autolla-painikkeen takaa. Melko ainutlaatuisena ominaisuutena paikkoja voi hakea myös oman reitin varrelta, sovellus osaa näyttää esimerkiksi seuraavat huoltoasemat tai ruokakaupat matkalla määränpäähän.

Oppaiden avulla paikallista tietoa

Tässä.fi sisältää useita erilaisia oppaita, jotka kokoavat yhden aihealueen tiedot helppokäyttöisemmäksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi kesän vierailua Lempäälän tai Oulun Ideaparkissa helpottavat monipuoliset Ideapark-oppaat, joiden avulla näkee mm. liikkeiden uusimmat tarjoukset. Helsingissä Visithelsinki-oppaaseen on koottu pääkaupungin nähtävyydet sekä suuri määrä ravintoloita ja kauppoja kuvauksineen. Kauhavalla Powerpark-opas näyttää huvipuiston kaikki laitteet ja muut alueen palvelut. Koko Suomen laajuisista oppaista löytyy mm. kattavasti kaikki K-Plussa- ja S-Etukortti-toimipisteet.

Ilmainen Tässä.fi-sovellus on ladattavissa omaan puhelimeen sovelluskaupasta (Windows Phone, Android ja iPhone). Linkki m.tassa.fi/lataa johtaa myös suoraan sovelluksen lataussivulle omassa sovelluskaupassa.

Kategoriat: Blogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *