Lataa heti!lataasovellus

Lataa sovellus osoitteesta m.tassa.fi/lataa. Linkki johtaa sinut automaattisesti oman laitteesi sovelluskauppaan.

Jokaisella suomalaisella kannattaa olla Tässä.fi-paikallisopas älypuhelimessaan ja tabletissaan. Kaikkialla Suomessa toimiva Tässä.fi auttaa löytämään lähialueen kaupat, ravintolat ja palvelut sekä kertoo paikalliset uutiset.

Löydät nopeasti lähimmän toimipisteen, oli se sitten ruokakauppa, Ottopiste, posti, huoltoasema, pikaruokapaikka, apteekki, Alko tai moni muu.

Saatavilla kaikkiin laitteisiin

Tässä.fi sovelluksen voi asentaa kaikkiin älypuhelimiin (Windows Phone, Android ja iPhone). Lisäksi sama sovellus toimii erinomaisesti myös tableteissa (iPad ja Android).

Sovellus mahdollistaa reaaliaikaiset varoitukset ja ilmoitukset

Oli sitten kyseessä liikenneruuhka, säävaroitus tai oman suosikkikauppasi huipputarjous, niin tieto tavoittaa sinut nopeasti push-ilmoituksien avulla! Sallimalla push-ilmoitukset saat tiedon omien suosikkiesi uusista ilmoituksista, jopa reaaliaikaisesti.

  • Tallentamalla osoitteita saat Ilmatieteen laitoksen varoitukset omilta paikkakunniltasi
  • Lisäämällä toimipisteen suosikiksesi saat tiedon sen uusista ilmoituksista
  • Lisäämällä liikennemittauspisteen suosikiksesi saat siihen liittyvät ruuhkailmoitukset.

Kaikki nämä näppärinä push-ilmoituksina ilman, että sovellusta tarvitsee edes avata. Ja mikä parasta, saat päättää itse, mistä viestejä sinulle tulee. Voit myös koska tahansa käydä sovelluksen asetuksista poistamassa push-viestien vastaanottamisen, jopa kohdekohtaisesti.

Hyötytietoa myös liikenteeseen

Kun olet liikkeellä, niin Tässä.fi ei jätä sinua pulaan. Lähimmät palvelut reitin varrella, tuoreimmat kelikamerakuvat ja ruuhkatilanteet ovat vain muutaman kosketuksen päässä. Lisäksi käytössäsi on mainio, koko Suomen kattava julkisen liikenteen reittiopas sekä pysäkkiaikataulut.

Tässä.fi auttaa monessa eri tilanteessa, lataa sovellus ja pysy aina ajan tasalla!

 

1 kommentti

Hannu Juhani Sara-Aho · 14.9.2016 14.27

Kiitti huomiosta!

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *