Tässä.fi tarjoaa käyttöösi monipuolisesti erilaisia ilmoitustyyppejä mainonnan eri tarpeisiin.

Aktiivipakettiin sisältyy:

Pikaviesti

Pikaviestit on tarkoitettu nopeaan viestintään. Käytä pikaviestiä, kun haluat tarjota jotain nopeata ja ajankohtaista asiakkaillesi. Erikoisominaisuutena pikaviestit välitetään jopa reaaliaikaisesti käyttäjien puhelimeen riippumatta onko sovellus auki vai ei (vaatii, että käyttäjä on merkinnyt toimipisteesi suosikikseen ja sallinut push-ilmoitukset). Pikaviestejä voi olla voimassa yksi kerrallaan. Uusi viesti kumoaa aina aiemman viestin. Pidä asiakkaasi kiinnostuneena ja julkaise mielenkiintoisia viestejä säännöllisesti! Saat uusia asiakkaita ja nykyiset tulevat ostoksille useammin.

Kuvailmoitus

Kuvailmoitus on näyttävä ratkaisu esimerkiksi tuotemainontaan. Ilmoitukseen voi kirjoittaa myös otsikon sekä tekstiä. Käytä kuvailmoitusta tuomaan lisämyyntiä. Voit nostaa esille haluamasi tarjouksen tai uutuuden.

Aktiiviplus-pakettiin sisältyy myös:

Paikallinen erikoistarjous

Erikoistarjous on pikaviestin kaltainen, mutta erikoistarjous saa parempaa lisänäkyvyyttä sekä etusivulla että Ilmoitukset-sivulla. Käytä erikoistarjousta nostamaan esille huipputarjouksesi. Sopii hyvin sekä kanta-asiakkaiden palkitsemiseen sekä uusien asiakkaiden hankkimiseen.

Kuponki

Kuponki-ilmoitus on tehokas sisäänheittäjä, kun haluat tehdä huipputarjouksen asiakkaillesi. Kaikki tuntevat kupongit ja niitä lunastetaan mielellään. Kuponki-ilmoitus toimii helpolla ja yksinkertaisella ”Lunasta tämä kassalla”-periaatteella. Ja mikä parasta, siihen ei liity minkäänlaista kuponkikohtaista lisämaksua Tässä.fi-palvelulle. Näin voit tehdä repäiseviä kuponkitarjouksia pelkäämättä että katteet menevät täysin miinuksen puolelle. Kuponki-ilmoitus sopii erityisen hyvin uusasiakashankintaan. Ilmoitus saa lisänäkyvyyttä sekä etu- että Ilmoitukset-sivulla.