Tässä.fi on mobiili paikallisopas, jonka avulla löydät nopeasti kauppoja, palveluita, tapahtumia, nähtävyyksiä ja muita kiinnostavia kohteita läheltäsi. Suosittelemme lataamaan Tässä.fi-sovelluksen sovelluskaupastasi.

Löydä lähimmät palvelut nopeasti

 > Klikkaa tästä suoraan hakuun

Tässä.fi-palvelun etusivulle on koottu erittäin helppo ja nopea pikahaku usein tarvituista aiheista. Löydät esim. lähimmät ruokakaupat aukioloaikoineen, apteekit, Ottopisteet, kirjelaatikot, Alkot, ravintolat sekä pysäkit aikatauluineen. Lisäksi etusivu tarjoaa paljon ajankohtaista paikallissisältöä, muun muassa tuoreimmat paikallisuutiset ja -sään sekä lähiseudun tarjouksia.

Oman sijainnin määritys

Tässä.fi pyytää sinulta lupaa paikannukseen, kun avaat palvelun. Mobiililaitteissa paikannus toimii yleensä melko luotettavasti ja sinun ei tarvitse tehdä muuta. Jos sinulla ei kuitenkaan ole sijaintipalvelut käytössä, niin voit vaihtaa oman sijaintisi klikkaamalla etusivun alussa sään alla olevaa paikkakunnan nimeä. Kun tallennat usein tarvitsemasi osoitteet sijaintisivulla, saat valittua ne nopeasti Omat paikat -valikosta..

 

Klikkaa tähteä, merkitse suosikkisi

Voit merkitä kohteita suosikiksi. Suosikkeja selaamalla pääset kätevästi näkemään vaikkapa suosikkikauppasi ilmoitukset ja viestit tai päivittäin käyttämäsi pysäkin aikataulut. Liikennemittauspisteistä saat ruuhkavaroitukset ja tiesääpisteistä tiedon, kun tien pinta on muuttunut liukkaaksi.

Ilmoitukset

Paikkakuntasi uusimmat ilmoitukset sekä lähimpien toimipisteiden ilmoitukset näet nopeasti Ilmoitukset-näytössä. Voit myös tarkentaa, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat katsella.

Suosikit

Kun merkitset paikkoja suosikiksi, näet niiden uusimmat ilmoitukset kätevästi Suosikit-sivulla. Voit rajata sisältöä vain liikennetietoihin tai joukkoliikenteen pysäkeihin.

Oppaat

Oppaat ovat alueellisia, aihepiirin mukaan yhteen koottuja kohteita sekä maan kattavia kauppaketjuja. Koko maassa näkyvät esim. K-Plussa- ja S -ryhmien toimipisteet, Ottopisteet, Alkot ja museot.

Haku

Käytä hakua, kun etsit kohteita nimellä tai muulla hakusanalla. Löydät helposti toimipisteet, palvelut ja muut kohteet osoitteesi lähellä. Klikkaamalla kohdetta saat tarkemmat tiedot, kartan ja reittiohjeen. Voit myös selata kohteita toimialan mukaan: kauppoja, palveluja, tapahtumia, nähtävyyksiä – valitse haluamasi toimiala valikosta.

Reittihaku

Hae reittiehdotukset kirjoittamiesi tai valitsemiesi osoitteiden välille. Auto- ja kävelyreitit koko Suomessa sekä joukkoliikenteen reittiehdotukset pääkaupunkiseudulla ja Tampereen seudulla.

Paikat reitillä

Voit etsiä seuraavat huoltoasemat oman reittisi varrella. Vastaavasti voit tehdä haun myös esim. ruokakauppojen tai Alkojen osalta.

Pysäkit

Löydä lähimmät pysäkit aikataulutietoineen koko Suomen alueella. Avaa laajemmat tiedot klikkaamalla pysäkkiä listalla. Merkitse useimmin käyttämäsi pysäkit suosikeiksi – näet ne suoraan Omissa pysäkeissä.

Lataa sovellus

Lataa sovellus, niin sinulla on paikallisopas aina valmiina taskussasi!