Hyödyllinen mobiili paikallisopas – arkeen ja matkalle

Löydä lähialueen tarjoukset, kaupat ja palvelut

Yksinkertainen idea. Tässä.fi tarjoaa ajantasaista ja luotettavaa paikallistietoa sinua kiinnostavista kohteista arkiympäristössäsi ja lomamatkasi aikana.

Hyötyä arkeen. Säästä rahaa ja hyödynnä paikkakunnan uusimmat tarjoukset. Näe ensimmäisenä uusimmat ilmoitukset suosikkipaikoistasi. Pysy ajan tasalla ja katso paikallisuutiset, sää ja varoitukset yhdellä silmäyksellä.

Hyötyä matkalle. Missä lähin ruokakauppa, pankkiautomaatti tai apteekki? Onko Alko vielä auki? Löydä lähimmät kaupat ja palvelut helposti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa, myös aukioloajat.

Plussaa vai bonusta? Katso Tässä.fi-oppaista mistä saat kanta-asiakasetuja. Lisäksi paikalliset Tässä.fi-oppaat auttavat eri puolilla Suomea, esim. Ideapark, VisitHelsinki ja Powerpark.

Aukioloajat ja tarjoukset helposti. Haluamme tarjota sinulle apua ja hyötyä sekä arkena että matkalla. Voit tarkistaa ruokakauppojen ja Alkojen aukioloajat myös poikkeuspäivien osalta. Paikalliset yritykset voivat ilmoittaa omista tarjouksistaan palvelun avulla, suosi paikallista kotimaista!

Lataa Tässä.fi puhelimeesi

Lataa Tässä.fi-sovellus puhelimeesi ja tablettiisi. Hetken käytön jälkeen olisimme kiitollisia, jos myös kävisit arvostelemassa sovelluksen sovelluskaupassa. Jos olet kuitenkin törmännyt johonkin erityiseen ongelmaan, ota suoraan yhteyttä meihin, niin selvitetään asia. Sovelluskauppaa ei ole tarkoitettu tukisivustoksi.

Puuttuvia tietoja?

Jos et heti löytänyt kaikkia sinua kiinnostavia kohteita tai oman suosikkikauppasi tai -ravintolasi tietoja, vinkkaa yritykselle, että aloittavat paikallisen mainonnan. Yritysten on mahdollista lisätä tietonsa palveluun itse. Näin tiedot ovat luotettavia ja yritykset voivat julkaista omia paikallisia ilmoituksiaan. Vaikkapa erikoistarjouksia, jotka ovat sinulle suoraa hyötyä!

Osallistu kehittämiseen – vaikuta tuleviin päivityksiin!

Kehitämme palvelua koko ajan ja tuomme siihen uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Haluamme kehittää Tässä.fi-palvelusta hyödyllisen avustajasi moniin tilanteisiin ja tarpeisiin. Jätä etusivulla Tässä.fi-palveluun liittyvää palautetta, toiveita ja ehdotuksia. Se on meille tärkeää, ja voit oikeasti vaikuttaa palvelun kehitykseen. Kerro myös ongelmista ja virheistä palvelussa. Haluamme ratkaista ongelmat mahdollisimman nopeasti.