Pääkaupunkiseudun Take away -ravintolat

Poikkeustila vaatii pikaisia toimia. Koronapandemia on asettanut suomalaiset ravintolat ennennäkemättömän haasteen eteen. Ravintolat käyvät nyt selviytymiskamppailua toimintansa jatkuvuuden puolesta.

Meillä Adforella on käytännössä valmista teknologiaa julkaista sijaintiin perustuen ravintoloiden tietoja ja ilmoituksia. Olemme perustaneet uuden sivuston ravintolat.tässä.fi, jonka avulla take away -palvelua tarjoavat ravintolat voivat ilmoittaa olemassaolostaan ja tarjonnastaan. Paikallisille kuluttajille sivusto tarjoaa yhden paikan, josta löytää lähiympäristönsä ravintolapalvelut. Paikannuksen avulla on helppo löytää itseään lähimmät ravintolat. Ravintolat puolestaan voivat julkaista omia ilmoituksiaan ja listoja myynnissä olevista annoksista. Palvelu on perustettu nopeasti ja lisäämme paranneltuja ominaisuuksia tulevien viikkojen aikana. Perustoiminnallisuus on olemassa ja käytettävissä heti.

Tarjoamme teknologian, mutta palvelun toimiminen vaatii toki sekä ravintoloiden että kuluttajien aktiivisuutta. Tarjoamme siis sivuston pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) ravintoloiden käyttöön veloituksetta niin kauan kuin poikkeustilanne on päällä. Jos palvelu myöhemmin normaalioloissa vaikuttaa edelleen tuottavan lisäarvoa ravintoloiden markkinointiin, niin tulemme tällöin tarjoamaan palvelua halukkaille kohtuulliseen kiinteään kuukausihintaan. Mutta ensin on päästävä yli näistä vaikeista ajoista!

Ravintoloitsija: Ota yhteyttä meihin ja lisäämme ravintolasi mukaan listaukseen (tuki@tassa.fi) ja teemme sinulle omat tunnukset, joiden avulla voit päivittää tietojasi ja mainostaa.

Tai liity joukkoon itsepalveluna (sitoumuksetta) ja luo itsellesi tunnukset palveluun osoitteessa yritykset.tässä.fi. Tässä.fi-mobiilinäkyvyys tulee kaupan päälle :-). Luo tunnukset palveluun ja valitse itsellesi mainospaketti “PK-Seutu Ravintolat poikkeustila”, 0€. Tämän jälkeen voit täyttää ravintolasi tiedot ja aloittaa mainostamisen. Take-away -annokset voi syöttää lounaslistoina sisään, jos ne vaihtuvat päivittäin. Ongelmatapauksissa autamme osoitteessa tuki@tassa.fi

Me kaikki: Meille Tässä.fi-tiimille (palaute@tassa.fi) voi lähettää tiedon omista suosikkiravintoloista, jotka ovat auki ja tarjoavat take away -ruokaa.

Kerrotaan palvelusta ja sen olemassaolosta omissa verkostoissamme! Jaa linkkiä ravintolat.tässä.fi

Tietoa Adforesta: Olemme pieni mutta tehokas täysin suomalainen teknologiayhtiö. Tuotamme mm. Tässä.fi-paikallisopasta. Palvelulla on avainlippu.

Yhdessä olemme enemmän!