Liikenne-osio tarjoaa Suomen kattavimmat tiedot liikenteeseen. Tässä.fi palvelee sekä autoilijoita että julkisen liikenteen käyttäjiä.

Autoilijana löydät helposti lähimmät huoltoasemat, kelikamerat, tiesää- ja ruuhkatiedot. Saat samat tiedot myös oman reittisi varrelle, kuinkas kaukana se seuraava huoltoasema olikaan?!

Julkisen liikenteen käyttäjänä arvostat sinua lähimpien pysäkkien aikataulujen erittäin helppoa löytymistä.

Vieläkin helpommalla pääset, kun lisäät usein käyttämäsi pysäkit suosikiksi tähdestä. Tämän jälkeen näet Liikenne-osiossa heti ensimmäisenä sinua lähimmät suosikkipysäkit. Olitpa sitten kotona, työpaikalla, koulussa, harrastuspaikan lähellä, niin lähin suosikkipysäkki on aina ensimmäisenä oman sijaintisi perusteella.

Kaupunkiliikenteen aikataulut löytyvät monesta eri kaupungista Suomessa: Helsingin seutu (HSL), Tampere, Turku, Joensuu, Jyväskylä, Kotkan seutu (Kotka-Hamina-Pyhtää), Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Hämeenlinna, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki ja Vaasa. Mukana on myös VR:n junaliikenne (lähi- ja kaukoliikenne).

VR:n junien, pääkaupunkiseudun ja Tampereen osalta mukana on reaaliaikaiset aikataulut. Eli saat kattavasti tietoa poikkeuksista ja myöhästymisistä. Jos pysäkillä on poikkeuksia, niin tieto niistä tulee automaattisesti näkyviin. Täysin uutena asiana näet reaaliaikaisen ennusteen bussin saapumisesta pysäkille (osa linjoista, esim. 550 pääkaupunkiseudulla).

Liikennetieto selviää siis helposti niin autolla kuin julkisilla liikkuessasi. Muista avata Tässä.fi kun olet liikenteessä!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *